Ne pare rau , insa aceasta optiune nu este disponibila.

Despre mine

Despre mine

Noi fotografii, ne ocupam cu lucruri care dispar si nu exista nici un truc pentru a le face sa vina inapoi.

(H.C. Benson)

Fotografia este pentru mine arta

de a găsi extraordinarul

în locuri obișnuite

Tată, soț si fotograf, cred că ar fi cea mai bună descriere pentru mine.

Eu sunt Cătălin Hotnog, fotograf de aproape 10 ani, însa și acum simt emoția și curiozitatea care m-a determinat să urmez această pasiune. Sunt încântat de fotografie, de arta de a surprinde emoții, de a păstra amintiri și mi-ar face o deosebită placere să fiu prezent la evenimentul tău alături de echipa mea în calitate de fotograf. Experiența si dorința de a surprinde emoție, îmi conferă o provocare zilnică de a oferi amintiri unice, care să se păstreze peste timp la aceeași intensitate.

Iubesc să fotografiez

Îmi place să abordez o atitudine fotojurnalistică: nimic înscenat, suprasolicitat sau artificial, astfel pot prezenta emoția si trăirile la intensitate maximă, iar povestea  pe care o spun este iubitoare, pronunțată și pură.

Dragostea mea pentru fotografie este vie, născută si susținută de tot ce mă inconjoară și mă inspiră - pasiunea mea pentru o poveste bună și dorința de a surprinde frumosul în orice situație. Am fost atras dintotdeauna de magia poveștilor din copilarie, ce se gasea in paginile unei carți bune, sau de spectacolul oferit în desfașurarea unei nunți, de la pregătire și până la sfarșitul petrecerii. Pentru mine acest lucru este un privilegiu ce imi permite să surprind acele momente superbe ce vor fi revăzute și prețuite alături de cei dragi peste ani.

Îți multumesc pentru răbdare și sper că ce ai descoperit pe site este pe gustul tău, iar dacă dorești să discutăm despre evenimentul tău, îți stau la dispoziție.

Servicii foto

Fie că este vorba de o ședință de familie, o ședință de logodnă, fotografie de produs sau de fotografierea unei nunți, îți stau la dispoziție cu informațiile necesare pentru a lua decizia corectă în vederea  obținerii rezultatelor dorite cu bugetul propus.

Servicii video

Fie că este vorba de clipuri video Save the date, spot-uri și reclame publicitare sau chiar despre documentarea unui eveniment unic precum nunta sau botezul, suntem pregătiți sa facem față oricarei provocări și să oferim o abordare elegantă.

Oferte personalizate

Deși oferta mea este unică și pune accent pe calitate, emoție și poveste, aceasta poate fi personalizată pentru a face față cu brio cerințelor si bugetului vostru.

Filmare aeriana

Fie ca e vorba de o nuntă sau de o ședință foto, cadrele de la înalțime au un impact aparte oferind o perspectivă nouă și interesanta. Rezoluția 4K și detaliile bogate permit după editare și colorizare obținerea unor amintiri unice care până de curând implicau costuri foarte mari.