Ne pare rau , insa aceasta optiune nu este disponibila.

Portfolio 3 column

Maternitate

Portofoliu maternitate

Ședința foto de maternitate sau documentarea emoției de a deveni mamă cred că nu ar trebui să lipsească din albumul dumneavoastră de familie. Perioada sarcinii este specială și aduce bucurie in viața oricărui cuplu, dar mai ales în viața viitoarei mămici care suferă transformări fizice ți emoționale majore. Sunt momente unice, ce trebuie cu siguranță păstrate într-un album foto. Ședinta foto poate fi organizată la studio, la dumneavoastră acasă, sau în aer liber, decizia aparținând în totalitate mămicii. Vă aștept la fotografiat cu burtica și cu zâmbetul pe buze.

Trash the dress

Trash the dress

Trash the dress este o sedință foto total diferită de sedința foto din ziua nunții. Deși în ziua nunții se surprind momente unice și pline de emoție, acestea sunt conditionate de mai mulți factori precum stress ul, timpul limitat, atenția sporită la factorii externi pentru a nu murdări rochia/costumul. De foarte multe ori in ziua nunții timpul nu este aliatul nostru si în locul celor 60-90 minute propuse inițial pentru realizarea sedinței foto, ajungem la doar 30 minute, timp ce se împarte de multe ori și pentru cadrele video. Ședinta foto permite realizarea de cadre artistice lipsite de inhibiții, de stress-ul din ziua nunții si se axeaza pe povestea și starea de spirit a celor doi miri, prezentați intr-o manieră artistică. Orice fotograf dorește să obtină alături de miri fotografii ce transmit emoție si de care sa iși aducă aminte peste ani cu drag, la aceași intensitate.

save the date Catalin Hotnog Media
Save the date

Portofoliu Save the date

Save the Date sau Sedința foto de Logodnă a devenit din ce în ce mai populară printre viitorii miri. Deși scopul ei era de a crea fotografii inedite pentru invitațiile de nuntă, în care mirii își făceau cunoscută intenția de a-și uni destinele la o anumită dată, aceasta a luat amploare și astazi are un rol educativ prin care fotograful și mirii se cunosc mai bine și le oferă posibilitatea de a interacționa mult mai artistic in ziua marelui eveniment.Sesiunea foto are rolul de a vă familiariza cu aparatul foto și cu cerințele fotografului, foarte multe cupluri fiind la prima sedința de acest fel.

Nunta

Portofoliu nunta

Cadre dragi, pline de emotie care ma inspira si imi ofera motivatia de a continua sa privesc lumea cu sufletul prin obiectivul foto.

Botez

Protejat: Portofoliu botez

"Nihil sine Deo" - Nimic fără Dumnezeu spune un dicton latin. Taina botezului reprezintă o etapa importantă din viata fiecarui om, de aceea prezența unui fotograf experimentat care să surprindă emoția si povestea acestui moment este obligatorie.