Ne pare rau , insa aceasta optiune nu este disponibila.

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Fiecare nuntă are o poveste aparte, emoția și dragostea fiind ingredientele principale.

Portofoliul meu

Stil de lucru

Îmi place să abordez o atitudine fotojurnalistică: nimic înscenat, suprasolicitat sau artificial, astfel pot prezenta emoția si trăirile la intensitate maxima, iar povestea  pe care o spun este iubitoare, pronunțată și pură.

Ce pachete aveți și cât costă?

Înainte de a putea răspunde trebuie să știu clar ce vă doriți. Eu am un singur "pachet", dar acesta poate fi personalizat pentru nevoile si dorințele fiecăruia. Să fiu sincer discuția despre preț mi-ar place sa fie una de final, și asta pentru că înainte de a accepta sa vă fiu alături vreau să vă cunosc. Cred că reușita în ceea ce facem noi, se datorează legăturii ce se creează intre client și fotograf, de aceea doresc să ne cunoaștem, să povestim pentru ca în final să putem stabili dacă ceea ce ofer și viziunea cu care vin rezonează cu evenimentul vostru. Desigur, pot trimite oferte de preț de pe adresa de e-mail sau de pe pagina de facebook la cerere!

Unde locuiți? Sunteți dispus să vă deplasați pentru o nuntă in alt oraș?

Locuiesc in Piatra Neamț si sunt dispus să vă fiu alături atât in țară cât și în străinătate. Chiar sunt atras de acest lucru, este una din plăcerile acestei meserii. Toate detaliile legate de  transport și cazare intră exclusiv in sarcina clientului, costurile fiind suportate de către acesta.

De când fotografiați nunți?

Pasiunea pentru fotografie a luat amploare în cadrul liceului, însa înca din copilărie am fost încântat de echipamentele foto si video ale unchiului meu. Am inceput sa fotografiez nunți in urma cu aproximativ 10 ani si de atunci continui să îmi imbunătățesc modul de a vedea si interpreta lumina si emoțiile.

Câte fotografii vom primi după nuntă?

Numărul de fotografii este influențat de amploarea și dinamica evenimentului. Să fiu sincer, nu am un numar exact de fotografii. De la un eveniment la altul, numărul de fotografii diferă si asta pentru că fotografia de nuntă este complexă,  fiind direct influențată de factori precum : sedințele foto Save the date și Trash the dress, starea civilă, tradițiile/obiceiurile fiecărui oraș sau comunitate, de aici fiind normal ca și numărul de fotografii să fie direct influențat. În contract menționez un numar minim de 600 de fotografii editate, prelucrate la nivel de: contrast, luminozitate, balans de alb, încadrare, însă, datorită numărului mare de momente pline de emoție, numărul lor nu a scăzut niciodată sub 1000 de fotografii.

Cât timp veți fi prezent alături de noi la nuntă?

Pentru a putea reda și surprinde eficient povestea nunții, am nevoie să fiu prezent înca de la începutul pregătirilor (10:30 a.m.) și până la sfarșitul petrecerii (aproximativ ora 5 a.m.).

Câte dintre fotografiile primite vor fi prelucrate?

După cum am menționat și mai sus, toate fotografiile predate vor fi prelucrate(culoare, balans de alb, contrast, luminozitate, încadrare). Nu voi prelucra doar ședința foto și fotografiile ce intră în componența albumului. Îmi place ca totul sa fie la același nivel de calitate.

Folosiți echipament de rezervă sau este îndeajuns un singur aparat foto?

Pentru mine siguranța poveștii foto este pe primul loc, astfel atât în cazul aparatului foto, a lentilelor, a acumulatorilor și a cardurilor avem soluții de rezervă. Acesta este unul din aspectele ce ne diferențiază de amatori sau începători.

Mi-aș dori să văd cum arată un eveniment complet. Se poate?

Desigur, mi-ar face o deosebită plăcere, dar recomand să stabilim o întalnire pentru a putea face acest lucru în mod eficient.

Albumul foto este inclus? Este obligatoriu sa fie realizat de dumneavoastră?

Albumul foto nu l-am inclus in oferta pe care o primiți. Se poate achiziționa separat și nu este obligatorie realizarea lui de către mine. Recomand însă, ca albumul foto să fie realizat de același fotograf care a fost prezent la nuntă, deoarece doar el poate oferi o poveste care să reflecte cu acuratețe ziua nunții.

Cum procedați cu albumul foto? Putem alege noi fotografiile favorite?

Da, vă puteți alege fotografiile favorite. După ce termin cu prelucrarea fotografiilor, vi le pun la dispoziție online, având astfel posibilitatea de a le viziona și de a le alege. Ulterior imi veți trimite o selectie de pana la 80 de fotografii, de care voi ține cont in proiectarea albumului. Design-ul este unic pentru fiecare album, dar asemănător ca idee cu cel pe care l-ați vizionat în cadrul întâlnirii noastre.

Ce reprezintă sedința foto Save the date ?

Save the Date sau Sedința foto de Logodnă a devenit  din ce în ce mai populară printre viitorii miri. Deși scopul ei era de a crea fotografii inedite pentru invitațiile de nuntă, în care mirii își făceau cunoscută intenția de a-și uni destinele la o anumită dată, aceasta a luat amploare și astazi are un rol educativ prin care fotograful și mirii se cunosc mai bine și le oferă posibilitatea de a interacționa mult mai artistic in ziua marelui eveniment. Sesiunea foto are rolul de a vă familiariza cu aparatul foto și cu cerințele fotografului, foarte multe cupluri fiind la prima sedință de acest fel.

În urma sesiunii foto veți primi in jurul a 40 de fotografii cu care putem realiza o carte de oaspeți Guestbook, unde cei prezenți la nunta voastră vă pot lăsa gânduri si urări de bine.

Putem înlocui ședința foto save the date/ședințele foto cu alt serviciu?

Sedința foto de logodnă nu poate fi inlocuită cu alt serviciu, ea avand rol "educativ", scopul final fiind acomodarea viitorilor miri cu fotograful. Din acest motiv se realizeaza doar înainte de nuntă.

Ce reprezintă sedința foto Trash the dress ?

Trash the dress este o sedință foto total diferită de sedința foto din ziua nunții. Deși în ziua nunții se surprind momente unice și pline de emoție, acestea sunt conditionate de mai mulți factori precum stress ul, timpul limitat, atenția sporită la factorii externi pentru a nu murdări rochia/costumul. De foarte multe ori in ziua nunții timpul nu este aliatul nostru si în locul celor  60-90 minute propuse inițial pentru realizarea sedinței foto, ajungem la doar 30 minute, timp ce se împarte de multe ori și pentru cadrele video. Ședinta foto permite realizarea de cadre artistice lipsite de inhibiții, de stress-ul din ziua nunții si se axeaza pe povestea și starea de spirit a celor doi miri, prezentați intr-o manieră artistică.

Orice fotograf dorește să obtină alături de miri fotografii ce transmit emoție si de care sa iși aducă aminte peste ani cu drag, la aceași intensitate.

Ce locații aveți pentru sedințele foto?

În cazul meu este imposibil sa aleg o singura locație pentru sedințele foto, de cele mai multe ori depinde de povestea mirilor si de sugestiile facute. Da, este adevarat ca sugestiile si opțiunile sunt multiple, însă nu toate rezonează cu personalitatea si povestea protagoniștilor. Vom lua in calcul faptul ca atât apusul cat și rasaritul soarelui aplifică emoțiile și ofera o notă aparte locațiilor alese. Optiunile legate de locații sunt diverse: o plaja, un castel, la munte, intr-un lan de cereale, o padure, o cascada, pe un camp de flori sau de ce nu intr-o cladire abandonată. De cele mai multe ori vom alege două locații de care vom incerca sa profităm până la apus. Ținând cont de tematica unei astfel de sedinte, orice accesoriu adus va ajuta foarte mult in cadrul rezultatului final.

Guestbook sau cartea de oaspeti

Ce este Cartea cu Urări? Iți mai amintesti cînd abia așteptam să ieșim din...

Andrei si Ionela – sesiune foto maternitate

Desi am amanat din motive obiective sedinta de maternitate a Ionelei … uite ca...