Ne pare rau , insa aceasta optiune nu este disponibila.

Trash the dress

Cătălin Hotnog Media - Trash the dress

Trash the dress este o sedință foto total diferită de sedința foto din ziua nunții. Deși în ziua nunții se surprind momente unice și pline de emoție, acestea sunt conditionate de mai mulți factori precum stress ul, timpul limitat, atenția sporită la factorii externi pentru a nu murdări rochia/costumul. De foarte multe ori in ziua nunții timpul nu este aliatul nostru si în locul celor  60-90 minute propuse inițial pentru realizarea sedinței foto, ajungem la doar 30 minute, timp ce se împarte de multe ori și pentru cadrele video. Ședinta foto permite realizarea de cadre artistice lipsite de inhibiții, de stress-ul din ziua nunții si se axeaza pe povestea și starea de spirit a celor doi miri, prezentați intr-o manieră artistică.

Orice fotograf dorește să obtină alături de miri fotografii ce transmit emoție si de care sa iși aducă aminte peste ani cu drag, la aceași intensitate.

0
catalin hotnog media
0
1
0
0
0
0
1
1
1
1

Înainte și după editare

Fotografiile pot fi desavarșite prin editare, astfel de la concept la execuție, de la raw la jpeg-ul final, de la fisierul final la printare sunt etape ce permit unei fotografii sa capteze și să fascineze privitorul. De la fisierul brut captat pe cardurile de memorie si până la conceptul final, imaginea sufera o editare primară sau avanasată in funcție de necesități, pentru ca mai apoi sa poată fi prezentată ca pe o idee sau ca un produs final. Poate că acesta ar fi motivul pentru care nici un fotograf nu ofera clienților fisierele sau fotografiile in formatul lor inițial, pentru ca munca lor nu este terminată si pentru ca o mare parte din pricepere si emoție intra și în procesul ulterior de editare foto.

Pentru vizionare folosiți slider-ul before and after: 

beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter