Ne cerem scuze insa aceasta optiune nu este disponibila.

Portofoliu Save the date

Cătălin Hotnog Media - Save the date

Save the Date sau Sedința foto de Logodnă a devenit  din ce în ce mai populară printre viitorii miri. Deși scopul ei era de a crea fotografii inedite pentru invitațiile de nuntă, în care mirii își făceau cunoscută intenția de a-și uni destinele la o anumită dată, aceasta a luat amploare și astazi are un rol educativ prin care fotograful și mirii se cunosc mai bine și le oferă posibilitatea de a interacționa mult mai artistic in ziua marelui eveniment.Sesiunea foto are rolul de a vă familiariza cu aparatul foto și cu cerințele fotografului, foarte multe cupluri fiind la prima sedința de acest fel.

În urma sesiunii foto veți primi in jurul a 40 de fotografii cu care putem realiza o carte de oaspeti Guestbook, unde cei prezenți la nunta voastra vă pot lăsa gânduri si urări de bine.

De asemenea, mă ajută sa stabilesc cele mai avantajoase unghiuri și poziții pentru fiecare dintre protagoniști. Eu cred ca intre fotograf și viitorii miri trebuie sa existe o chimie, astfel ședinta  Save the Date vă poate ajuta să intelegeți dacă alegerea pe care ați făcut-o este cea potrivita sau nu. În acest moment nu este târziu să vă dați seama daca ceea ce face fotograful rezonează sau nu cu așteptările voastre. Experiența mi-a demonstrat că există astfel de cazuri. Sunt contactat destul de des de miri dezamagiți de fotograful ales initial si in multe situatii ei decid ca eu sa le fiu alături pentru marele eveniment. Și in acest caz nu conteaza doar sedința foto ci și interacțiunea cu viitorii miri.  Locația ideală realizării primei ședințe foto este un spațiu verde și puțin populat, astfel vă puteți destinde si pune in aplicare idei fără a fi deranjați de un public curios. Desigur, sunt încântat de cuplurile care aleg locații interesante sau spectaculoase, condiția esentială este să aiba o însemnătate aparte pentru voi, să vă regăsiți în acel loc și să se potrivească personalității voastre.

1
save the date Catalin Hotnog Media
1
0
0
0
0