Ne pare rau , insa aceasta optiune nu este disponibila.

Portofoliu nunta

Cătălin Hotnog Media - Nunta

Nunta, in opinia mea este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricarei viitoare mirese. Emoție, asteptări, împlinire sufletească, planuri  și nu în ultimul rând speranța la fericire, sunt sentimente unice pe care mirii le simt in ziua nunții și pe care noi, în calitate de fotografi, avem posibilitatea de ale surprinde într-o manieră artistică. Și pentru că este vorba despre un eveniment unic, este foarte important să fie prezent un fotograf capabil nu doar să obțina fotografii frumoase, dar să surprindă și emoția din ochii celor prezenți… Acea sclipire din ochii mirilor în momentul în care spun cel mai important DA din viața lor, acea implinire din timpul primului lor dans ...

Fotograful de nunta este un artist, fiind capabil să transmită emoțiile din ziua nunții celor care privesc imaginile peste ani.

Fotografiile de nuntă sunt o amintire veșnic vie în inimile celor prezenți și doar un fotograf  de nunta  cu adevărat profesionist poate să le scoată în evidență. Pe piață există mulți fotografi care prestează astfel de servicii, însă nu toti au capacitatea de a imortaliza emoții.

Ținand cont ca este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecaruia dintre noi, alegerea  fotografului  de nuntă  trebuie sa țină cont de acest aspect. In opinia mea emoția si calitatea sunt obligatorii în cadrul rezultatului final.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Înainte și după editare

Fotografiile pot fi desavarșite prin editare, astfel de la concept la execuție, de la raw la jpeg-ul final, de la fisierul final la printare sunt etape ce permit unei fotografii sa capteze și să fascineze privitorul. De la fisierul brut captat pe cardurile de memorie si până la conceptul final, imaginea sufera o editare primară sau avanasată in funcție de necesități, pentru ca mai apoi sa poată fi prezentată ca pe o idee sau ca un produs final. Poate că acesta ar fi motivul pentru care nici un fotograf nu ofera clienților fisierele sau fotografiile in formatul lor inițial, pentru ca munca lor nu este terminată si pentru ca o mare parte din pricepere si emoție intra și în procesul ulterior de editare foto.

Pentru vizionare folosiți slider-ul before and after: 

beforeafter
beforeafter
beforeafter
beforeafter